Yayın hayatına uzun bir aradan sonra yeni sezon bölümleriyle ekranlara dönecek olan Seksenler yeni sezon saat kaçta, hangi kanalda? Seksenler ne zaman başlayacak, hangi gün yayınlanacak? Seksenler dizisi yayın saati ve tarihi merakla araştırılıyor. Seksenler ailesi ve dizinin hayranları, Fehmi Baba karakteriyle yer alan Rasim Öztekin'in 8 Mart 2021'de kalp krizi nedeniyle vefatının ardından buruk bir sezon yaşarken Kadroya katılan yeni isimler de bulunuyor. Peki, Seksenler yeni sezon saat kaçta, hangi kanalda? Seksenler ne zaman başlayacak, hangi gün yayınlanacak? Merak edilen bilgiler yazımızda.

Seksenler yeni sezon saat kaçta, hangi kanalda? Seksenler ne zaman başlayacak, hangi gün yayınlanacak?

TRT 1'in 2012'de yayına başlayan ve yayınlandığı dönemde büyük bir beğeniyle izlenen Seksenler dizisi nostaljik hikayeleriyle geri dönüyor. Fehmi Baba rolündeki Rasim Öztekin'i 8 Mart 2021'de kaybeden Seksenler ailesi, merhum sanatçının anılarına da dizide yer verecek.

Seksenler yeni sezon oyuncuları arasına katılan Reha Özcan ve Zeynep Demirel de dikkati çekiyor. Reha Özcan, edebiyat öğretmeni olarak dizide rol alırken, Zeynep Demirel'in ise senaryo gereği yıllar önce Belçika'ya giden ve orada gizlice evlenen Çağatay'ın (İlker Aırık) eşi Amelie olarak diziye dahil olacağı belirtiliyor. Ayrıca İlker Ayrık da yeni sezonda diziye dönüş yapmış olacak.

Seksenler yeni sezon ilk bölümü, 24 Haziran 2021 Perşembe akşamı TRt 1 ekranlarında olacak. Dizi saat 20:00'den itibaren yayında olacak. 

-Seksenler canlı izle! TRT 1 ile Seksenler yeni sezon ilk bölüm canlı izle!

Editör: TE Bilisim