Lezzet yarışması MasterChef Türkiye 4. sezonuyla 26 Haziran 2021'de ekranlara geliyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 'ın final yapmasının hemen ardından izleyicisiyle buluşacak MasterChef 2021 jüri üyeleri yine Danilo Şef, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten oluşuyor. Dünya mutfağından ve Anadolu'nun en özel lezzetlerinden hazırladıkları sunumları jüri ekibine beğendirmek için mücadele edecek MasterCehf 2021 yarışmacıları isimleri ve hayat hikayeleriyse merakla araştırılıyor. Peki, MasterChef 2021 yarışmacıları isimleri belli oldu mu? MasterChef 2021 yarışmacıları kimler? Bilgiler haberde!

MasterChef 2021 yarışmacıları isimleri belli oldu mu? MasterChef 2021 yarışmacıları kimler?

TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef 2021 4. sezon ilk bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'ndan oluşan MasterChef 2021 jüri ekibi 4. sezonda da izleyiciyle ve yarışmacılarla birlikte olacak.

İlk bölümde yapılacak elemelerin ardından en güzel yemeği hazırlayıp jüriye sunan adaylar arasından seçim yapılarak MasterChef 2021 yarışmacıları ana kadrosu belirlenecek.

Aylar sürecek yarışamda adaylar en güzel lezzetleri hazırlayabilmek için tüm hünerlerini sergileyecek ve program boyunca en büyük başarıyı göstererek finalist olan yarışmacı MasterChef şampiyonu olarak büyük ödülün sahibi olacak.

MasterChef Türkiye 4. sezon yarışmacılarının isimleri henü zaçıklanmadı. Elemelerin ardından ana kadroya dahil edilen adaylar açıklandığında ise hayat hikayelerine ve kişisel bilgilerine dirilispostasi.com sitemizde yer verilecektir.

Editör: TE Bilisim