MasterChef Aramsol kimdir, nereli? Sopung Kore nerede, Restoranda nasıl gidilir? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. MasterChef 2021 yeni sezona merhaba dedi. İlk bölümden reyting rekorları kıran MasterChef milyonları ekran başına kilitledi. İlk bölümün en çok dikkat çeken yarışmacılarından Koreli Aramsol Kim'in hayat hikayesi merak edildi. Peki, MasterChef Aramsol kimdir, nereli? Sopung Kore nerede, Restoranda nasıl gidilir? İşte tüm detaylar haberimizde…

MASTERCHEF ARAMSOL KİMDİR, NERELİ?

Aramsol Kim 29 yaşındadır. Güney Korelidir. Türkiye’ye 7 yıl önce geldi. Burada Sopung Kore adlı bir restorandı iletmektedir.  Kendisinin zayıf olduğunu fakat Türkiye’ye geldikten sonra 15 kilo aldığını söyledi. Arkadaşları Ahmet diye seslendiklerini jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın lakabın kesin vardır sorusuna ise ‘şişko’ olarak söyledi. Yarışmaya Buglogi yemeği ile çıktı. Jürilerin üçünden de evet alarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

SOPUNG KORE NEREDE?

MasterChef yarışmacısı Güney Koreli Aramsol Kim'in sahibi olduğu restaurant Sopung Kore'nin, İstanbul'un Fatih ve Kadıköy ilçelerinde şubesi vardır. Kore mutfağının hem alakart hem de fast food tadında mekanı olan Sopung Kore, Kore kültürünü Koreye gitmeden yaşayabileceğiniz bir mekandır.

Aramsol Kim, MasterChef Türkiye 2021 ön eleme turuna çıkmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu noktada, Güney Koreli Aramsol Kim'in sahibi olduğu restaurant Sopung Kore en merak edilen konular arasında yer aldı.

SOPUNG KORE RESTORANDA NASIL GİDİLİR?

Güney Koreli Ahmet Usta olarak tanınan Aramsol Kim Restoranı Sopung Kore restoranlarının İstanbul'da bulunuyor. Sopung Kore; Kadıköy, Fatih, Başakşehir ve Bakırköy adreslerinde hizmet veriyor.

  • FATİH : Kaleboyu Cad. 55
  • BAŞAKŞEHİR : Süleyman Çelebi cd7A
  • KADIKÖY : Kırtasiyeci Sok. 46/6
  • BAKIRKÖY : Morsümbül Sok. 26/A
Editör: TE Bilisim