Candaş medyada yalan terörü sınır tanımadı. Üniversite sınavından önce ‘Katarlılar sınavsız tıp okuyacak’ yalanıyla 2 milyon öğrenciyi manipüle eden Candaş medya, bu kez film setindeki görüntüleri hücre evi gibi servis etti.

T24 KENDİNİ SAVUNDU

Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp okuyabileceği yalanı için Twitter’dan 27 saat sonra özür mesajı yayınlayan T24’ün Yayın Yönetmeni Doğan Akın, İletişim Başkanlığı’ndan gelen açıklamanın ardından haberi düzelttiklerini iddia etti.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

YALAN TERÖRÜ ODASI

TRT adına çekilen dizide kullanılan oyuncak silahları gerçek silahmış gibi servis eden Odatv, söz konusu silahların KADEM’e ait Ataşehir Kız Öğrenci Yurdu’nun içinden taşındığı yalanına sarıldı. Yalan ifşa olmasına rağmen Odatv, ‘Kız öğrenci yurdu silah deposu mu?” haberini de paylaştı.

KATAR YALANINDA 2. PERDE

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Katarlı yalanını bir adım öteye taşıdı. Öztrak, sınava giren öğrencileri provoke etmek için “ Sınav soruları çok zormuş. Acaba boş kalacak kontenjanlara Katarlı öğrencileri doldurmak için mi bunu yaptınız?” yalanına sarıldı.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

BİLEREK YAYIYORLAR

Sosyolog Erol Erdoğan, yalan siyasetini yorumladı. Erdoğan, “Bir siyasetçi “yalan” bilgi paylaşıyorsa ya ekibi doğru ve yalanı ayırt edemeyecek kadar niteliksizdir, ya yalanı bilerek yayıyordur.” dedi.

-Siyasette varlık gösteremeyenlerin başvurduğu yöntem: Yalan!

Editör: TE Bilisim