TRT1 ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen dizi Tozkoparan İskender seyirciyi maceralı bölümleriyle kendine çekmeyi başardı. Kadrosunda genç yetenekler ve usta isimlerinde bulunduğu Tozkoparan İskender dizisi reytinglerde de güzel sonuçlar elde etti. Özellikle çocukların her hafta merakla beklediği Tozkoparan İskender dizisinde  çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç gibi isimler bulunurken onlara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz ve Suna Selen gibi başarılı yetişkin oyuncular eşlik ediyor. Peki, Tozkoparan İskender yeni sezon ne zaman başlayacak? Tozkoparan İskender hangi gün yayınlanacak? İşte habere dair detaylar...

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NEDİR?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.

12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

TOZKOPARAN İSKENDER YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin meraklı izleyicileri şu sıralar en çok bu konuyu araştırıyor. 5 Haziran günü yayınlanan 26. bölümle sezon finali yapan Tozkoparan İskender izleyicilere heyecanın yüksek olduğu bir anda veda etti. Çok sorulan Tozkoparan İskender'in yeni sezona ne zaman başlayacağı henüz belli olmamışken dizinin sevenleri için sürpriz bir gelişme yaşandı. Tozkoparan İskender dizisi hem 30 Ağustos Zafer bayramında hem de Malazgirt Zaferi için yapılacak kutlamalarda TRT1 ekranında izleyicilerle yeniden buluşacak. Alınan bilgilere göre 30 Ağustos Zafer Bayramı ve yine Ağustos ayında kutlanan Malazgirt Zaferi kutlamaları döneminde yayınlanmak üzere 2 ayrı bölüm hazırlanıyor. 

Editör: TE Bilisim