Bu yıl 9 günlük Kurban Bayramı tatilinden bir gün önce de 15 Temmuz resmi tatil olması hasebiyle 15 Temmuz'da ve Bayramda kargo gönderiliyor mu diye merak eden vatandaşlar "PTT Kargo, UPS Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Sürat kargo bayramda açık mı?, Bayramda kargolar çalışıyor mu? 15 Temmuz, Arefe ve Bayram'da kargolar açık mı?" sorularının yanıtını araştırıyor. Resmi tatillerde bazı kamu kurum ve kuruluşları vatandaşa hizmet veremezken kargo şirketlerinin bayram süresince uygulayacağı hizmet sistemi merak konusu. Peki, Bayramda kargolar çalışıyor mu? 15 Temmuz, Arefe ve Bayram'da kargolar açık mı? Bilgiler haberde.

Bayramda kargolar çalışıyor mu? 15 Temmuz, Arefe ve Bayram'da kargolar açık mı?

2021 15 Temmuz, Arefe ve Kurban Bayramı tatili sürecinde kargo firmalarının birçoğu hizmet vermeyecek. 

PTT Kargo 15 Temmuz ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. PTT Kargo Arefe gününde ise 09.00 ile 12.30 arası hizmet vermektedir.

MNG Kargo Kurban Bayramı ve 15 Temmuz'da hizmet vermemektedir. MNG Kargo Arefe gününde ise yarım gün çalışmaktadır.

Sürat Kargo 15 Temmuz ve Kurban Bayramında çalışmamaktadır. Sürat Kargo Arefe gününde ise yarım gün hizmet vermektedir.

UPS Kargo'da diğer kargolar gibi 15 Temmuz ve Kurban Bayramı süresince hizmet vermemektedir. UPS KARGO Arefe gününde ise yarım gün hizmet vermektedir

Yurtiçi Kargo 15 Temmuz ve Kurban bayramında hizmet vermemektedir. Yurtiçi Kargo Arefe günü ise tam gün hizmet vermektedir.

Aras Kargo 15 Temmuz ve Kurban bayramında kapalı olacaktır. Aras Kargo Arefe gününde ise yarım gün hizmet vermektedir.

Editör: TE Bilisim