Kaya Temel / Özel Haber

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Ghezzal ile görüştük ama biten bir şey yok. İstediğimiz her oyuncuyla nezaket çerçevesinde görüşmeye devam ederiz" dedi.

GEDSON’A BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF

Gedson’un kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Türkiye’den bir büyük kulübümüzün ödeyemeyeceğini düşündüğümüz yüksek bir teklifi oldu. Bunun belgesi var elimizde. Centilmenlik iki taraflı olur, arzu edenler davranışıyla bunu göstermeli diyen Elmas, Beşiktaş’ı hedef gösterdi.

TERİMLE 3 YILLIK SÖZLEŞME

Başkan Elmas ayrıca, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını da duyurdu.

‘BORCU YOK’ KAĞIDINI ALDIK

Elmas, “Bilmediğimiz detaylar da vardı. Nakit akışı, kontratlar gibi. İlk önce borçsuzluk kağıdı almamız gerekiyordu. Bu kağıdı UEFA’dan almak için yaklaşık 75 milyon TL ödeme yaptık, 80 milyon TL’lik ödemenin de vadesini yeniden yapılandırarak bu kağıdı aldık.” diye konuştu.

‘OĞULCAN OLAYI KASITLI’

Başkan Elmas, “Oğulcan konusu, kasıtlı geciktirilen bir lisans olayıdır. Bunu, sonunda alacağımızı biliyoruz ama Oğulcan için üzülüyorum, formdayken oynayamıyor. Bizim mücadelemiz kişilerle değil, sistemle.” ifadelerini kullandı.

5 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞME

Elmas, “Stanciu için Slavia Başkanıyla görüşme oldu. Hocamızla da görüştük, transferleri menajer üzerinden yapmak yerine kulüp başkanlarını aramayı tercih ediyorum. Diğer türlü laf kalabalığı oluyor. Menajer savaşlarını engellemek için lisanımız var kendimiz arıyoruz. Ayrıca, Alioski, van Aanholt ve Kurzawa ile transfer için görüştük. Birisi için bu daha yakın diyemem.” dedi.

Öte yandan Elmas, “Takımdan ayrılmasına mecbur olduğumuz futbolcular ile başkan olarak bire bir ben görüştüm ve kararımızı tebliğ ettim.” dedi.
Editör: TE Bilisim