Selçuk Tektaş kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tektaş neden vefat etti? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölüm haberini şovmen Mehmet Ali Erbil Sosyal medya hesabından duyurdu. Bir süre yoğun bakıma alınan Selçuk Tektaş hayatını kaybetti. Peki, Selçuk Tektaş kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tektaş neden vefat etti? İşte, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın hayatı hakkında ayrıntılı bilgiler.

SELÇUK TEKTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 12 Mayıs 1980 doğumlu. Evli ve iki kız babası olan Tektaş, 2009 yılında Merve Tektaş ile evlendi ve şarkıcı Alişan'ın menajerliğini yapıyordu.

2 Mayıs'ta kardeşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Alişan kardeşine olan sevgisini şu sözlerle dile getirmişti; "Eliz'le Burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. Ben de senin gibi bir kardeşim olduğu için, arkandan hep güzel sözler duyduğum için, beni ve ailemizi her zaman gururlandırdığın için biz de çok şanslıyız. Seni çok seviyorum kardeşim"

SELÇUK TEKTAŞ NEDEN VEFAT ETTİ?

Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş'tan acı haber geldi. 41 yaşındaki Tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Acı haberle yıkılan Alişan ve ailesi hastanenin önünden bir an olsun ayrılmadı. Alişan'ın yakın dostu Demet Akalın, paylaştığı mesajda "Çok inanmıştık. Dönecektin geri. Rabbim ailene sabır versin. Gitti koca yürekli çocuk." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim