Ece Hakim kimdir, kaç yaşında? Ece Hakim hangi dizi ve filmlerde oynadı? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Harvard Üniversitesi'nden mezun olan genç psikolog Ece Hakim birçok başarılı dizi projesinde yer aldı. Hayatı ve öğrenimi hakkında çeşitli araştırmalara neden olan oyuncuyla ilgili merak edilen Ece Hakim kimdir, kaç yaşında? Ece Hakim hangi dizi ve filmlerde oynadı? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik…

ECE HAKİM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ece Hakim'in kim olduğu merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Ece Hakim'in Harvard Üniversitesi'ni kazanması sette büyük coşkuya neden oldu. Dizinin oyuncusu Deniz Çakır, "Ece'miz Harvard'ı kazandı, hem de %120 bursla" diyerek setteki sevinci sosyal medyadan paylaştı.

Ece Hakim, 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Oyuncu Ece Hakim, çocuk denilecek yaşlarda oyunculuk dünyasında yer almaya başlayan ve üstün başarı gösteren bir kişidir. İlk olarak Anlat İstanbul adlı projede rol aldıktan sonra daha birçok projede rol almaya devam etti. 1,68 boyunda ve 50 kilo ağırlığında olan Ece Hakim, gelecek vadeden oyuncular arasında yer almaktadır.

ECE HAKİM HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Anlat İstanbul

Umutsuz Ev Kadınlar – Gamze

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz – Zeyno

Editör: TE Bilisim