Galatasaray'a geldiği günden itibaren transferi tüm dünyada büyük ses getiren Kolombiyalı golcü  Radamel Falcao'nun sarı kırmızılı forma ile kariyeri beklenilenin oldukça altında geçmişti. Radamel Falcao'nun kariyeri hakkında bilgi veren Wikipedia'dan ise ilginç bir bilgi geldi. Radamel Falcao'nun kariyeri hakkında bilgi veren Wikipedia yıldız futbolcunun Çankırıspor'da forma giydiğini belirtti. Ayrıca Kolombiyalı futbolcunun Mehmet Deveci lakabıyla bilindiğini ifade etti. 


Yaşadığı sakatlık ve problemlerin nedeniyle Galatasaray forması ile istediği performansı sergileyemeyen Radamel Falcao, sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Galatasaray'a senelik olarak maliyeti büyük tepki çeken Radamel Falcao'nun sarı kırmızılı takıma maliyeti yaklaşık olarak 8.5 milyon euroyu buluyor.

Radamel Falcao'dan beklediği performansı alamayan Galatasaray yönetimi hem oyuncunun maliyetinden kurtulmak hem geçtiğimiz sezon yaşanılan golcü sıkıntısını yaşamamak adına Radamel Falcao ile yollarını ayırmak istiyor. Galatasaray'dan aldığı garanti ücretlerden memnun olan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istemediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim