Masterchef 2021 Sergen Özen kimdir, nereli? Sergen Özen mesleği nedir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Segen Özen Masterchef Türkiye 2021 TV8 yarışmasında mücadele ediyor. MasterChef Türkiye 2021 sezonu, yeni ve farklı yarışmacıları ile ilgiyle izleniyor. Bu akşam yeni bölümde Sergen Özen, eleme turunda şeflerin karşısına çıktı ve onları etkileyip sonraki tura geçmeye çalıştı. Peki, Masterchef 2021 Sergen Özen kimdir, nereli? Sergen Özen mesleği nedir? İşte Masterchef yarışmacısı Sergen hakkında merak edilenler...

MASTERCHEF 2021 SERGEN ÖZEN KİMDİR, NERELİ?

Yarışmadan ilk elenen Masterchef Yasemin olurken, Tekirdağlı Masterchef Sergen Özen ise Görkem ile girdiği mücadeleden başarılı çıkamayarak 3. tura kalamamıştı. Ancak şeflerin sürpriz bir kararıyla yeniden yarışmaya döndü.

MasterChef Türkiye 2021 eleme turunda yarışan Sergen Özen, 25 yaşında. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti.

Otelcilik lisesinden mezun olan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

SERGEN ÖZEN MESLEĞİ NEDİR?

Sergen Özen geçen sezon katıldığı yarışmada yaptığı yemeğe sos eklemeyi unutunca elenmişti. 'Yarım kalan hesabımı kapatmaya geldim' diyen Sergen 25 yaşında. Tekirdağ'da köftecilik yapıyor. 9 senedir mutfakta. Balık tutmayı çok seviyor. @sergenozn Instagram hesabıdır.

Demi glace sosu ile mantarlı kuzu yemeği ile şeflerin karşısına çıkan Sergen Özen, bu sefer üç şeften evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başardı.

Editör: TE Bilisim