Naci Şerif Zindaşti kimdir, nereli? Zindaşti öldü mü, nerede? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in yaptığı açıklamalar sonrasında arama motorlarında merak konusu olan Naci Şerif Zindaşti hakkında çok sayıda detaylar merak konusu oldu. Çeşitli suçlarla aranan Zindaşti hakkında merak edilen Naci Şerif Zindaşti kimdir, nereli? Zindaşti öldü mü, nerede? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. işte detaylar…

NACİ ŞERİF ZİNDAŞTİ KİMDİR, NERELİ?

FETÖ soruşturması kapsamında aranan firari savcı Zekeriya Öz, Zindaşti'yi Ergenekon Davası'nda 'terazi' kod adıyla gizli tanık yapmıştı. Zindaşti'nin ifadeleriyle balyoz ve Hrant Dink davalarının hakimleri görevden alındı.

Öte yandan, zehir baronu Zindaşti'nin FETÖ tutuklusu ABD başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz ile görüştüğü de tespit edildi.

ZİNDAŞTİ ÖLDÜ MÜ, NEREDE?

6 Nisan 2018'de düzenlenen operasyonla zindaşti ve adamları yakalandı. Biri başkomiser iki polis ile Zindaşti tutuklandı.

Daha sonra, avukatının itirazı üzerine zindaşti serbest bırakıldı. Başsavcılık itiraz etti, tutuklama kararı çıkarıldı. Ancak Naci Şerif Zindaşti kayıplara karıştı.

Editör: TE Bilisim