TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Ana kadroya girmek için mücadele eden adaylar hünerlerini sergileyerek ünlü şeflerden geçer not almak için ter döküyor. Katıldığı günden bu yanan izleyicinin ve şeflerin ilgisini çeken isimlerden biri de Sergen Özen oldu. Tekirdağ'dan katılan yarışmacı aşçılık deneyimi ile iddialı. Sempatik tavırlarıyla da beğeni toplayan MasterChef Sergen nereli, ne iş yapar, kaç yaşında? MasterChef Sergen kimdir, dükkanı nerede ve Instagram adresi nedir soruları son günlerde merak konusu. Peki, yarışmanın başarılı adaylarından MasterChef Sergen nereli, ne iş yapar, kaç yaşında? MasterChef Sergen kimdir, dükkanı nerede? Merak edilen detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MasterChef Sergen nereli, ne iş yapar, kaç yaşında? MasterChef Sergen kimdir, dükkanı nerede?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turunda yarışan Sergen Özen, 25 yaşında. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti.

Otelcilik lisesinden mezun olan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hayatı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında 2. tura kalan Tekirdağlı Sergen Özen şeflerle girdiği sempatik diyaloglarla yarışmanın ilgi odağı haline geldi.

Sergen Özen Demi glace sosu ile hazırladığı mantarlı kuzu yemeğiyle şeflerin karşısına çıkmış ve üç şeften de evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başarmıştı.

MasterChef Sergen'in dükkanı nerede, Instagram adresi ne?

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde işletmekte olduğu köfteci salonunda meşhur Tekirdağ köftesi yapan MasterChef Sergen Özen yaklaşık on senedir aşçılık yapıyor.

Süelymanpaşa'da esnaflık yapan Sergen Özen yarışmanın en sevilen karakterlerinden biri oldu.

MasterChef Sergen Instagram hesabını @sergenozn adresiyle kullanmaktadır.

Editör: TE Bilisim