MasterChef 33. bölümde kıyasıya mücadele veren adaylar, MasterChef ana kadro yarışmacıları arasına girecek 7. isim olabilmek için hünerlerinis ergiliyor. Şeflerin belirleyeceği ana malzeme ile en lezzetli ve görsel olarak da en hoş tabağı hazırlayan ve en farklı tarifi geliştiren yarışmacı MasterChef 2021 yarışmacıları arasına adını yazdıracak. Yarışmanın takipçileri "MasterChef 7. yarışmacı kim oldu? 9 Ağustos MasterChef kim seçildi?" sorusuna yanıt ararken bu akşamın kazanan ismi bekleniyor. Peki, MasterChef 7. yarışmacı kim oldu? 9 Ağustos MasterChef kim seçildi, kim kazandı? Yanıtı haberimizde olacak...

MasterChef 7. yarışmacı kim oldu? 9 Ağustos MasterChef kim seçildi, kim kazandı?

MasterChef 2021 yarışmacıları final turunda yapılan seçimlerle belirleniyor. 33. bölümle ekrana gelen MasterChef'te 9 Ağustos akşamı ana kadronun 7. ismi seçilecek.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun belirleyeceği ana malzeme ile hazırlanacak sunumların 1. seçilmesi için 4 ana kriter var. Ana malzemenin mutlaka bulunması ve hazırlanan tabakta ana karakter olarak kullanılması, lezzet, görsel ile birlikte elbette verilen zamanda yetişmesi. Şefler yarışmacıların düzenli çalışması ve israf konsuna da hassasiyet gösteriyor. Tüm kriterleri bri araya getirebilen adaylar içerisinden gecenin birincisi şeflerin vereceği kararla belirleniyor.

MasterChef Türkiye takipçileri "9 Ağustos MasterChef kim seçildi?" sorusunun cevabını heyecanla bekliyordu. Saat 20:00 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın ilerleyen saatlerinde MasterChef 7. yarışmacı kim oldu sorusunun yanıtı açıklandı.

Ana kadronun 7. ismini İtalyan Şef Danilo Zanna açıkladı. MasterChef 2021 ana kadronun 7. adayı Hamza Mercimek oldu.

Editör: TE Bilisim