Free Guy Netflix yayınlandı mı 2021? Free Guy ne zaman çıkacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dizi ve film platformu olan Netflix’te yayınlanması planlanan Free Guy yani Gerçek Kahraman filmi hakkında arama motorlarında sıkça sorular araştırılmaya başlandı. peki, Free Guy Netflix yayınlandı mı 2021? Free Guy ne zaman çıkacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

FREE GUY NEDİR, KONUSU NEDİR?

Free Guy bir filmdir. Disney Fox’u daha satın aladan önce çekimlerine başlanmıştı. Film hem aksiyon hem de komedi kategorisini bir arada taşıyor. Son dönemde filmin Netflix ile anlaşma yapacağı gibi konular sızmaya başladı. Bunun ardından bekleyenleri heyecanlanarak net tarih için araştırmaya yapmaya başladı. Gerek başrolü, gerek karakterleri gerekse filmin konusu son derece dikkat çekici olduğu için araştırıldığını söylemek yanlış olmayacaktır.

FREE GUY OYUNCULARI KİMDİR?

Free guy filminin bu kadar ses getirmesinin nedeni sadece konusu ve kurgusu da değil aynı zamanda başarılı oyuncu kadrosu olarak da yansıyor. Filmde çok sayıda ünlü ve başarılı oyuncuya yer verilmiştir. Buna göre filmin oyuncuları ise;

  • Guy karakteri;  Ryan Reynolds
  • Jodie Milly karakteri; Molotov Kızı
  • Key -Joe karakteri;  Keery
  • Arkadaş karakteri;  Lil Rel Howery
  • Mouser karakteri;  Utkarsh Ambudkar
  • Antoine karakteri;  Taika Waititi
  • Güzellik karakteri; Camille Kostek

FREE GUY NE ZAMAN ÇIKACAK?

Free Guy filminin çekimleri bitmesine rağmen korona virüs nedeniyle vizyona girme tarihi ertelenmişti. Normal şartlarda virüsten önce yayınlanma tarihi 3 Temmuz olarak belirlenmişti.

Arama motorlarında çok sık araştırılan Free Guy filmi Netflix'te yayınlanmayacak. Film, 11 Ağustos 2021 tarihinden itibaren vizyona girerek, Türkiye’de yer alan sinemalarda yerini aldı.

FREE GUY GİŞENİN ZİRVESİNE YERLEŞTİ

Hayata fazlaca pozitif bakan banka memuru Guy'ın, rutin bir şekilde gerçekleşen banka soygunlarından biri esnasında, bir açık dünya video oyununda NPC (Oyuncular tarafından oynanmayan karakter) olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları konu edinen Gerçek Kahraman (Free Guy), ABD'de olduğu gibi açılış hafta sonunda Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti. Film, ilk üç günde 25 bin 145 seyirci tarafından izlendi.

Editör: TE Bilisim