En çok izlenen yemek ve lezzet programı MasterChef 2021 4. sezonunda tüm heyecanıyla sürerken, 16 kişilik ana kadronun belirlenmesiyle yarışmacılar için artık zorlu ve uzun soluklu bir mücadele başlıyor. Hazırladıkları başarılı sunumlarıyla şeflerden güzel yorumlar alıp 16 kişilik ana kadroya girmeye hak kazanan adaylar şimdi şampiyonluk için yarışacak. İzleyiciler de ana kadro adaylarının bri bir isimlerini ve yaşam öykülerini araştırmaya devam ediyor. Peki, MasterChef İbrahim Cingözler nereli, nerede çalışıyor, kimdir? MasterChef yarışmacısı İbrahim Cingözler kaç yaşında, boyu kaç? (2021)...

MasterChef İbrahim Cingözler nereli, nerede çalışıyor, kimdir? MasterChef yarışmacısı İbrahim Cingözler kaç yaşında, boyu kaç? (2021)

Masterchef Türkiye 2021 yarışmacılarından İbrahim Cingözler, henüz 25 yaşındadır.

İbrahim Cingözler, 4 Ağustos 2021 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde MasterChef ana kadroya katılmaya hak kazanan 4. yarışmacı olmuştur.

MasterChef İbrahim Cingözler'in Instagram adresi @ibrahim_cingozler'dir.

Aslen Adanalı olan İbrahim Cingözler yarışmaya Bodrum'dan katılmaktadır. 

İlk turda ablasıyla gelen MasterChef İbrahim 'Egeden' isimli yemeğiyle jürinin dikkatini çekerek üç evet oyu almayı başarmıştır.

Yarışmada mutlaka başarılı olacağını ifade eden İbrahim şampiyonluk kupasını Adana’ya götürme konusunda oldukça iddialı. Bodrum’da bir işletmede çalışan İbrahim, Marmaris, Türkbükü ve Torba’da gibi çok sayıda yerde çalışmıştır. Çok farklı mutfaklarda tecrübe kazanan yarışmacı Adana’da da üç yıl boyunca çalışmış ve yörenin neredeyse tüm lezzetlerine hakimdir. 

Editör: TE Bilisim