Kırık Hayatlar dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. Yeni dizi Kırık Hayatlar, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Kırık Hayatlar dizisi oyuncuları ile dikkat çeken yapımlar arasında yerini aldı. Kırık Hayatlar oyuncuları arasında pek çok önemli isimler yer alıyor. Arama motorların merak konusu olan Kırık Hayatlar dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Sorusunun yanıtını sizler için haberimizde derledik. işte detaylar…

KIRIK HAYATLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLERDİR?

Dizi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekrana taşıyor.

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

KIRIK HAYATLAR OYUNCULARI

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk’ün yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise İlknur Uğuz Arslan ve Bekir Dadaş oturuyor.

  • Meltem Akçöl- Deniz Yılmaz
  • Erdem Yılmaz – Çınar Kocabey
  • Mine Çayıroğlu – Ahu Kocabey
  • Burcu Almeman – Aysel Yılmaz
  • Atsız Karaduman Fehmi Kocabey
  • Arbnora Ademaj- Leyla Kocabey
Editör: TE Bilisim