Esra Erol hangi tarihte başlıyor? Esra Erol 2021 ne zaman başlıyor? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. ATV'nin oldukça takip edilen yapımlarından biri olan Esra Erol'dan yeni sezonu için beklenen açıklama geldi. Yeni sezonu merakla beklenen reality showun izleyicilerine beklenen haberi Esra Erol verdi. Peki, Esra Erol hangi tarihte başlıyor? Esra Erol 2021 ne zaman başlıyor? İşte 25 Haziran'da sezon finali yapan Esra Erol'da'nın yeni sezon tarihi...

ESRA EROL HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR?

Sevilen program Esra Erol'da yeni sezon tarihi ile ilgili müjdeli haber geldi. Instagram'ın hikaye kısmından paylaşım yapan Erol, "Yeni sezon için hazırız. 30 Ağustos tarihinde kavuşuyoruz." dedi.

ESRA EROL'DA FİNAL Mİ YAPTI?

ATV'de hafta içi her gün yayınlanan televizyon programı Esra Erol'da, 25 Haziran Cuma günü sezon finali yaptı. Ünlü sunucu Esra Erol Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "2020-2021 sezonu koca bir dönem boyu bizi hiç yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize çok ama çok teşekkür ederim.

Allaha emanet olun." dedi.

Esra Erol, Instagram'ın hikaye kısmından paylaşımda "Yeni sezon için hazırız. 30 Ağustos tarihinde kavuşuyoruz." Açıklamalarında bulunmuştu.

Editör: TE Bilisim