TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef 2021 tüm hyeyecanıyla sürerken ünlü şeflerin kişisel bilgileri izleyenler tarafından merak konusu. Yarım Türkçesiyle ilgi odağı olan ve yarışmanın sempatik jürisi İtalyan şef Danilo Zanna'nın dini inancı ve restoranı merak konusu. İzleyenler Şef Danilo Müslüman mı, kimdir? Danilo Zanna restaurant nerede? sorularına yanıt arıyor. Peki, Şef Danilo Müslüman mı, kimdir? Danilo Zanna restaurant nerede? İşte merak edilen bilgiler...

Şef Danilo Müslüman mı, kimdir? Danilo Zanna restaurant nerede?

Şef Danilo Zanni aslen İtalyan'dır. 38 yaşındadır. Dini inancı Hristiyanlıktır.

Danilo Zanna'nın henüz bir restoranı yok, fakat yakın zamanda bir restoran açacağı konuşuluyor

MasterChef jüri üyesi ünlü Şef Danilo Zanna Nisan 1982 tarihinde İtalya'nın Prato kentinde dünyaya geldi.

Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine bir restoran açtı.

Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' adında bir program sundu.

Bir erkek çocuk babası olan ünlü şef bir dönem ATV ekranlarında yer alan Elin Oğlu programında da izleyici karşısına çıktı.

Görümce isimli sinema filmde rol alan Danilo Zanna, Masterchef 2019-2020 sezonunun ardından 2021 sezonunun da jüri üyeleri arasında yer aldı.

Yaklaşık 8 yıldır Türkiye'de yaşayan Danilo Zanna, "Kayseri’ye gidersem kesinlikle mantı, Gaziantep’e gidersem kesinlikle baklava, Adana’ya gidersem kebap… Böyle örnek vereceğim çok yemek ve şehir var. Ama hani 'Olsa da yesem' dediğim, hatta şimdi bile canımın çektiği bir lezzet var ki, bu soruyu cevapladıktan sonra gidip yiyeceğim; Cağ Kebabı. Gerçekten buna bayılıyorum ve ben de çok güzel yapıyorum." diyerek en sevdiği Türk mutfağı lezzetlerini özetliyor.

Yapmayı sevdiği yemeğin 'makarna' olduğunu belirten Danilo Zanna, "Ekrandaki insanlara daha fazla dokunduğumu hissediyorum. Mutfaktan daha fazla geniş bir kitleye seslendim ve evet, bu durum beni mutlu ediyor çünkü geri dönüşler çok güzel." ifadelerini kullanıyor.

Editör: TE Bilisim