Shang-Chi ve On Halka Efsanesi ne zaman çıkacak? Shang-Chi 10 Yüzük Efsanesi ne zaman vizyonda olur? Soruları sinemaseverler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Marvel, Sinematik Evreni'ni yepyeni bir aşamaya sokacak olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin ikinci fragmanını yayınladı. Film, şu ana kadar görmüş olduğumuz Marvel filmlerinden oldukça farklı bir dokuya sahip. Peki, Shang-Chi ve On Halka Efsanesi ne zaman çıkacak? Shang-Chi 10 Yüzük Efsanesi ne zaman vizyonda olur? İşte tüm detaylar haberimizde…

SHANG-CHİ VE ON HALKA EFSANESİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

COVID-19 pandemisi, son yıllarda sinema sektörünü adeta ele geçiren Marvel Sinematik Evreni'nin 4. aşamasının ertelenmesine yol açmıştı. Şu ana kadar WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier gibi Disney+'ta yayınlanan yeni Marvel yapımları izlemiş olsak da henüz hikayede gerçek bir ilerleme görebilmiş değiliz.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi), uzun yıllardır Marvel filmlerinde gösterilmesine rağmen kökeni ve ne olduğu hakkında bilgi verilmeyen 10 yüzük efsanesini, yepyeni karakterlerle Sinematik Evrene dahil ederek bir anlamda MCU 4. aşamayı gerçek anlamda başlatmış oluyor.

SHANG-CHİ 10 YÜZÜK EFSANESİ NE ZAMAN VİZYONDA OLUR?

3 Eylül'de vizyona girecek Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings için ikinci fragman yayınlandı. Fragmana göre Marvel Sinematik Evreni'ni yepyeni bir aşamaya sokacak olan yapımda klasik, bol dövüşlü bir Uzakdoğu filminin yanı sıra Doctor Strange benzeri 'mistik' bir yapım göreceğiz.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin başrolünde Simu Liu ve Tony Leung Chiu Wai yer alacak. Ayrıca Awkwafina, Michelle Yeoh da filmde yer alacak diğer isimler arasında. Filmin yönetmen koltuğunda ise Captain Marvel olarak tanıdığımız Brie Larson'ın üç farklı filmini yönetmiş olan Destin Daniel Cretton bulunuyor.

Editör: TE Bilisim