Elmalı Güreşleri canlı yayını kesintisiz izle! Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri nerede, hangi kanalda? Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 669'uncusu gerçekleştirilen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başladı. İlk gün alt boyların mücadele ettiği güreşler, 5 Eylül Pazar günü yapılacak başpehlivanlık final müsabakasıyla sona erecek. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri nerede, hangi kanalda? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

TARİHİ ELMALI YAĞLI GÜREŞLERİ NEREDE, HANGİ KANALDA?

1352 yılından bu yana düzenlenen ve dünyanın en eski spor organizasyonlarından biri olan 669. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, Antalya'dan canlı yayınla 4-5 Eylül'de DMAX'te izlenebilecek.

Elmalı güreşlerine son dönemde Türk yağlı güreşinin yaşayan efsanesi Ahmet Taşçı ve Kırkpınar başpehlivanlığını 2015 ile 2018'de iki kez kazanarak Antalya'nın gururu olan Orhan Okulu damgasını vurdu.

Ahmet Taşçı, Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nde üst üste 5 kez kazanarak rekor kırarken, Orhan Okulu ise 6 kez üst üste başpehlivan olarak rekoru eline geçirmeyi başardı.

ELMALI GÜREŞLERİ CANLI YAYINI KESİNTİSİZ İZLE!

Editör: TE Bilisim