Dizi severler tarafından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi hangi gün başlıyor? Sorusunun yanıtı merakla araştırılır oldu. TRT 1’in yeni dizisi için meraklı ve heyecanlı bekleyiş sürerken yayın tarihi belli oldu. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan dizi hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi hangi gün başlıyor? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı konusu ne, oyuncuları kimler? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ile ilgili bilgiler…

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI DİZİSİ HANGİ GÜN BAŞLIYOR?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 16 Eylül Perşembe saat 20.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan'ın yazdığı dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor.

Editör: TE Bilisim