Öğretmenler için ek atama yapılacak mı? Öğretmen ek atama için tarih verildi mi? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ek atamalar ile ilgili gelişmeler gündemdeki konular arasında yerini aldı. 2021 yılı 20 Bin Öğretmen Atama Töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biraz sonra atanacak öğretmenlerimizle birlikte okullarımızda görev yapan öğretmen sayımız 1 milyon 137 bini bulacaktır." dedi. Peki, Öğretmenler için ek atama yapılacak mı? Öğretmen ek atama için tarih verildi mi?

ÖĞRETMENLER İÇİN EK ATAMA YAPILACAK MI?

Öğretmen ek atamalarına ilişkin yeni bir açıklama gelmedi. Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Salgın dönemi ve diğer bazı koşullar nedeniyle de bu sene böyle bir kısıt oluştu. Bizim her zaman çabamız daha fazla olması için. Daha fazla atama yapmak için gayret gösteriyoruz. Bununla ilgili kurumlar arası iş birlikleri, karar süreçleri de devam ediyor." açıklamasında bulunmuştu. 2021 ek atamalar ile ilgili yeni bir gelişme olması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde "2021 yılı Öğretmen Atama Töreni"ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Biraz sonra atanacak öğretmenlerimizle birlikte okullarımızda görev yapan öğretmen sayımız 1 milyon 137 bini bulacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da son 20 yılda öğretmen maaşlarını en çok iyileştiren ülkenin Türkiye olduğunu bildirdi.

Editör: TE Bilisim