O Ses Türkiye yeni sezon jürileri kimler olacak? 2021 O Ses Türkiye ne zaman, jüri üyeleri kimler? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ekranların fenomen müzik yarışması O Ses Türkiye, 2021 yılında yeni sezonuyla seyircisiyle buluşacak. TV8'de yayınlanacak program için hazırlıklar tam gaz sürüyor. O Ses Türkiye yeni sezonu öncesinde iddialar arka arkaya geldi. Hadise'nin programa veda edip yerine Ebru Gündeş'i geleceği konuşulurken yeni bir iddia gündeme geldi. Peki, O Ses Türkiye yeni sezon jürileri kimler olacak? 2021 O Ses Türkiye ne zaman, jüri üyeleri kimler? İşte tüm detaylar haberimizde…

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON JÜRİLERİ KİMLER OLACAK?

2021 yılı O Ses Türkiye yarışmasında Gülşen, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz dörtlüsünün jüri koltuğuna oturması bekleniyor.

Geçen yıl jüri olan Hadise'nin, Ebru Gündeş olayları nedeniyle yarışmadan ayrıldığı konuşuluyor. Ünlü şarkıcının yerineyse bir başka yıldız isim Gülşen geçecek. Yapımcı Acun Ilıcalı'nın Gülşen ile görüştüğü öne sürülürken başarılı şarkıcının da jüri olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

2021 O SES TÜRKİYE NE ZAMAN, JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren O Ses Türkiye, bir süredir ülke genelinde seçmelerine devam ediyor. Fenomen yarışma seçme işlemlerinin tamamlanmasının ardından stüdyoda ilk yayınını gerçekleştirecek. Koronavirüs nedeniyle geçen sezon aksamalar yaşandı. 2021 yaz sezonunda vakaların azalmasıyla birlikte gerekli tedbirler alınarak yeni sezon çekimleri gerçekleştirilecek.

O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezon yeni bölümlerinin eylül ayında TV8'de ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim