Yeni bölümüyle Fox TV’de ekranlara gelecek uzak şehrin masalı dizisi vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyor. Bu kapsamda Google ve çeşitli arama motorlarında konu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Dizinin takipçileri Uzak şehrin masalı dizisi canlı izle şeklinde aramalar yaparken uzak şehrin masalı oyuncuları şeklinde de araştırıyor. Sizler içinin dizinin yeni yayımlanan bölümünü canlı olarak haberimizde yer verdik.

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİ CANLI İZLE, UZAK ŞEHRİN MASALI CANLI İZLE

Umay ve Affan arasındaki ilişkiyi konu edinen uzak şehrin masalı dizisi yeni bölümü canlı yayınlanırken sitemizde yer alacaktır. İyi seyirler.

UZAK ŞEHRİN MASALI OYUNCULARI

Her Pazar akşamı saat 20:00’de yeni bölümüyle ekranlarda yerini alan uzak şehrin masalı dizisi toplamda 135 dakika yayınlanıyor. Türü dram olan dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Başrolde ise Aslıhan Güner yer alırken, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören gibi isimler de uzak şehrin masalı dizisi oyuncuları arasında yer alıyor.

Umay, kocası Affan'ın başka bir kadından çocuk yapmasını kabullenmeyerek konaktan iki çocuğuyla birlikte ayrılır ve ablası Sonay'ın yanına yerleşir. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat, sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir.

Editör: TE Bilisim