Son zamanlarda dizilerde gerçekleştirdiği ciddi atakla milyonları ekranlara kilitlemeyi başaran TRT 1’in en büyük başarısı Masumlar Apartmanı yeni sezonda ilk bölümüyle izleyicisinin karşına çıkıyor. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi isimlerin rol aldığı dizi konusu ve türü itibariyle seyircinin takdirini topluyor. Bu sayede de dizi arama motorlarında trend olmayı başarıyor. Böylece dizi ekranlara geldiği yeni sezon ilk bölümüyle yine merak ve araştırma konusu oldu. Masumlar Apartmanı canlı izle! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı 38. bölüm canlı izle (Yeni Sezon)

MASUMLAR APARTMANI CANLI İZLE! TRT 1 İLE MASUMLAR APARTMANI 38. BÖLÜM CANLI İZLE (YENİ SEZON)

Masumlar Apartmanı yeni sezon ilk bölüm 14 Eylül Salı akşamı saat 20:00’de ekranlara geliyor. Dizinin canlı yayınını ve son bölümünü TRT 1’in resmi sitesinde bulabilirsiniz. İyi seyirler…

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Masumlar Apartmanı son bölümde İnci, Han'ın Naci'ye yaptıklarını öğrendikten sonra onu terk etti. Ancak Naci ve Safiye'nin anlattıklarından etkilenen İnci, Han'a geri dönmeye karar verdi.

O anlarda ise Han, İnci'nin kaldığı otele doğru gitmeye başladı. Ancak hamile olduğu da ortaya çıkan İnci kullandığı araçla bir kamyona çarparak kaza yaptı. Kazayı gören Han ise arabadan indiğinde İnci'yi yerde ağır yaralı halde buldu. İnci ise son nefesini Han'ın kollarında verdi. Böylece İnci'yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah diziden ayrıldı.

Dizinin final sahnesinde ise İnci'nin ölümünün ardından ise iyice dağılan Han'ın akıl hastanesine yatırıldığı görüldü. Han'ın çocukluğuna döndüğü ve hayali karakterle konuştuğu da görülürken, kardeşleri Safiye ve Gülben ise Han'ı akıl hastanesinde ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim