ATV ekranlarında perşembe akşamları ilgiyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova 104. son bölüm izleyemeyenler için gerekli bilgilere ve dizinin son bölüm özetine yazımızda yer vereceğiz. Ancak öncesinde kısaca özetleyecek olursak bu bölümde Hakan ve Züleyha'nın ilk kez karşı karşıya geldiği sahne oldukça olaylı geçiyor. Bu gizemli yabancı Züleyha'yı merakta bırakırken öte yandan gelişen olaylarda Züleyha hanımağalığını bir kez daha gösteriyor! Yeni bölüm seyredemeyen veya gelişmelere yeniden tanıklık etmek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle tek parça! ATV ve YouTube ile Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm kesintisiz HD izleme bilgileri yazımızda.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle tek parça! ATV ve YouTube ile Bir Zamanlar Çukurova 104. bölüm kesintisiz HD izle!

Bir Zamanlar Çukurova 104. bölümde neler oldu?

ATV'nins evilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 104. bölümünde, Ümit'e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli'ye Ümit'i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit'in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit'i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha'nın Ümit'i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir.

Züleyha hanımağalığını bir kez daha gösteriyor!

Züleyha, Ümit'in Adnan'ı kaçırmasına içeriden birinin yardım ettiğini düşünür ve işbirlikçiyi aramaya başlar. Fekeli perişan haldeki Züleyha'ya bir hanımağa olduğunu hatırlatır. Fekeli'nin desteğiyle kendine gelen Züleyha, konak halkını etrafında toplayarak Yamanların gücünü bir kez daha gösterir. Şermin ve Betül, Züleyha'nın kolay kolay pes etmeyeceğini anlayıp ona karşı iyice bilenir.

Hakan, şirketin yeni hissedarı olarak sahnede

Züleyha ve Hakan ilk kez karşı karşıya gelir. Üstelik bu karşılaşma büyük bir olaya gebedir. Züleyha bu gizemli yabancının kim olduğunu merak ederken, Abdülkadir, Hakan'ın Züleyha'dan etkilendiğini fark eder. Bu sırada Züleyha'dan da vekalet alan Betül, Yaman Holding'de kontrolü ele geçirmeye çalışmaktadır. Zaferine ulaştığını düşünen Betül'ün karşısına Hakan, Mert Kara adıyla dikilir ve yönetim kurulu toplantısında kendini şirketin hissedarı olarak tanıtır.

-Bir Zamanlar Çukurova Demir ölüyor mu? Bir Zamanlar Çukurova Murat Ünalmış diziden ayrılıyor mu?

Editör: TE Bilisim