ATV’de yayımlandığı ilk günden beri beğenilen ve sevilerek takip edilen Kalp Yarası son bölümü, yani 12. Bölümü ile trend oldu. Diziyi kaçırmak istemeyenler Google ve diğer arama motorlarında Kalp Yarası son bölümü araştırıyor. Böylece dizi aramalarda üst sıralara yükseldi. İşte Kalp Yarası 11 bölüm full izle youtube tek parça! Kalp yarası 12. bölüm, yeni bölüm izle (CANLI) Kalp Yarası ATV izle

KALP YARASI SON BÖLÜM FULL İZLE ATV! KALP YARASI 12. BÖLÜM, YENİ BÖLÜM İZLE (CANLI), KALP YARASI YOUTUBE İZLE

Kalp Yarası son bölüm full izle ATV yayın linki (tıklayınız)

Kalp Yarası Youtube izle (tıklayınız)

KALP YARASI KONUSU 

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alacak dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

KALP YARASI OYUNCULARI 

GÖKHAN ALKAN - FERİT SANCAKZEDE 

8 Aralık 1987'de İstanbul'da dünyaya gelen Gökhan Alkan, Kocaeli Üniversitesi'nden Otomotiv Mühendisi olarak mezun olmuştur. MSM Actor Studio bünyesinde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra, Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon birçok farklı rolde yer almış, akabinde bir grup arkadaşıyla beraber kendi tiyatrosunu kurmuştur. 2011 yılında televizyon dünyasına adım atmıştır.

FERİT SANCAKZEDE KARAKTERİ HAKKINDA

Ferit; Sancakzade ailesinin küçük oğlu. Genç, yakışıklı, cömert, nazik, tutkulu, potansiyelini başına gelen felaketlerle keşfedeceğimiz bir karakter. Yetenekli ve umut vaat eden bir avukatken, ideallerinin üzerine gitmeyip aile şirketine gelmiş. Sancakzade Holding'in CEO'su. Sadece, holding dışında yöre insanına yardım amaçlı avukatlık yapıyor Atı Fırtına; üzerine titrediği, onun kıymetlisi. Ferit içindeki sevginin, şefkatin büyük bir kısmını paylaştığı Fırtına'dan bu nedenle hep kıskanılır. Başta Hande'nin sonra da etrafındaki diğer insanların asıl hatası, Ferit'le Fırtına arasına girmeye çalışmalarıdır. Ayşe ile birlikte değişecek, aşkı tadacaktır.

Editör: TE Bilisim