Show TV’nin sevilen dizisi Yalancı merak konusu oldu. Oyuncu kadrosu senaryosu ile ön plana çıkan dizi çekim lokasyonlarıyla da trend oluyor. Bu kapsamda diziseverler Yalancı nerede çekiliyor konusunu araştırıyor. Yalancı yeni bölümüyle de gündem oldu. Sosyal medyayı altüst etmeyi başaran Yalancı, çekim yapılan Saklışehir bölgesiyle merak edildi. Bu kapsamda çok sayıda kullanıcı Google ve çeşitli arama motorlarında Yalancı dizisinin nerede çekildiğini, Saklışehir’in nerede olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Yalancı nerede çekiliyor? Yalancı dizisi nerede çekiliyor? Saklı şehir nerede? Saklışehir İstanbul nerede? Detaylar haberimizde…

YALANCI NEREDE ÇEKİLİYOR? YALANCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? SAKLI ŞEHİR NEREDE? SAKLIŞEHİR İSTANBUL NEREDE?

Yeni dizi Yalancı nerede çekildiği konusunda çok sayıda söylenti var. Fakat en sağlam çıkarım İstanbul'da çekimlerin yapıldığı yönünde. Dizi ekibi tarafından veya yetkililerden henüz resmi bir   açıklama yapılmadı. 

SAKLI ŞEHİR NEREDE? SAKLIŞEHİR İSTANBUL NEREDE?

Yalancı dizisinin İstanbul'da çekildiği biliniyor. Saklı Şehir ise İstanbul'da yer alan ilçeler arasında bulunmuyor. Saklı Şehir Lisesi'nin dizi için bir kurgu olduğu belirtiliyor. 

Editör: TE Bilisim