Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının gerçek hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi dikkat çeken isimlerle gündem olmayı sürdürüyor. Son haftalarda Kırmızı Oda Rezzan gerçek hikayesiyle oldukça merak ediliyor. Nihal Yalçın'ın biyografisi de merakla araştırılıyor. Peki, Kırmızı Oda Rezzan kim? Kırmızı Oda Rezzan'ın gerçek hikayesi ne? Detaylar haberde.

Kırmızı Oda Rezzan kim? Kırmızı Oda Rezzan'ın gerçek hikayesi ne?

Tecrübeli oyuncu Binnur Kaya'nın Psikiyatrist Doktor Manolya Hanım karakteriyle yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin dikkat çeken ismi Rezzan'ın gerçek hayat hikayesi merak ediliyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabında "Cinini Çıkardım" bölümünün Rezzan'ın hikayesi olduğu iddia ediliyor.

Rezzan'ın "Böyle ortalıkta olmaz, olmaz, olmaz. Her yerde gözü var onun. Yüzlerce gözü var. Cinini çıkardım, o zaman kızdı, çok kızdı. Asacaklar beni. Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılayacaklarmış. Bana dokunmayın, sakın dokunmayın, sonra size de kızar! Benim yüzümden babamı da asacaklar. Dokunma diyorum, anlamıyor.'' dediği anlar dikkat çekti.

Kırmızı Oda Rezzan'ın hikayesi ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Kırmızı Oda dizisinde Rezzan'ı canlandıran Nihal Yalçın kimdir?

29 Mart 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın ailesi Alevi ve Zaza kökenli. 5 çocuklu bir ailede dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın bir erkek ve üç kız kardeşi var.

Nihal Yalçın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde tamamladı. 29 Mayıs 2012 tarihine kadar Kurusıkı isimli bir doğaçlama gösterisi sergiledi. Fakat tiyatroyu bir süre önce bıraktı.

2005 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? adlı filmde 'Zeyno Bacı' karakteri ile beyaz perdeye adım atan Nihal Yalçın, 2009'da Ay Lav Yu adlı filmde 'Rukiye' karakterini canlandırdı. Canlandırdığı karakterlerle her zaman fark yaratan Nihal Yalçın Avrupa Yakası dizisinin son sezonunda "Meryem" rolünde izleyicinin karşısına çıktı.

Son olarak Jale Atabey'in yönettiği ve Gülse Birsel'in kaleminden çıkan Yalan Dünya adlı dizide başrol oyuncularından biri olan 'Açılay' karakterini 2 sezon boyunca canlandırdı.

Editör: TE Bilisim