Her hafta pazartesi günü yeni bölümle diziseverlerin karşısına çıkan Yasak Elma dizisinde Kumru karakteri merak konusu oldu. Diziseverler Google ve diğer arama motorlarında Yasak Elma Kumru karakteri hakkındaki bilgileri ilgiyle araştırıyor. Bu kapsamda Yasak Elma Kumru karakteri trend oldu. Peki, Yasak Elma Kumru kimdir? Yasak Elma Kumru karakteri kimdir? Kumru (Biran Damla Yılmaz) kimdir? Detaylar haberimizde…

YASAK ELMA KUMRU KİMDİR? YASAK ELMA KUMRU KARAKTERİ KİMDİR? KUMRU (BİRAN DAMLA YILMAZ) KİMDİR?

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine Biran Damla Yılmaz hayat veriyor. Yasak Elma Kumru; Yıldız ve Çağatay'ın arasındaki yeni isim olacak. 

YASAK ELMA KUMRU (BİRAN DAMLA YILMAZ) KİMDİR?

Yasak Elma dizisinin Kumru'su Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır. Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol alan Biran Damla Yılmaz, Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakterine hayat vermiştir. Biran Damla Yılmaz özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle tanındı. Ünlü oyuncu son olarak Baraj dizisinde Nehir karakterini canlandırdı.

Editör: TE Bilisim