Kemalpaşa'daki okulları ziyaret eden Kaymakam Faruk Saygın'ın gittiği bir lisede kendisine sınıfa girişinde 'Hoşgeldiniz' diyerek elini uzatan öğretmeni kovduğu iddia edildi. Gelişme sonrası sosyal medyada gündem olan ve vatandaşlar tarafından sıkça araştırılan Mehmet Faruk Saygın kimdir, nereli? Kaymakam Mehmet Faruk Saygın kaç yaşında? soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. işte tüm detaylar haberimizde…

KAYMAKAM MEHMET FARUK SAYGIN KİMDİR, NERELİ?

Bursa'da 1993 yılında doğdu. İlk ve ortaöğrenimi Bursa'da tamamlayan Kaymakam Saygın, 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2018 yılında 106. dönem Kaymakamı olarak Bursa Valiliğinde Mülki İdare Amirliğine intisap etti. 2020-2021 yıllarında Konya - Emirgazi Kaymakamı olarak görev yaptı.

Kaymakam Saygın, 20 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan, 19.08.2021 tarihli ve 2021/142 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kemalpaşa Kaymakamlığına atanmıştır. Aynı zamanda Artvin Vali Yardımcısı V. olarak görevlendirilmiştir.

Editör: TE Bilisim