Danilo Zanna boşanıyor mu? Danilo Şef, Tuğçe Demirbilek’ten ayrılıyor mu? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. MasterChef yarışmasının sempatik İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanma aşamasında ve boşanıyor gibi haberler vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Yıllar önce Türkiye'ye seyahat amaçlı gelen ünlü şef Danilo Zanna ile ilgili merak edilen “Danilo Zanna boşanıyor mu? Danilo Şef, Tuğçe Demirbilek’ten ayrılıyor mu?” sorularının yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte tüm detaylar haberimizde…

DANİLO ZANNA BOŞANIYOR MU?

Yıllar önce Türkiye'ye seyahat amaçlı gelen ünlü şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etti. İlişkilerine dolu dizgin devam eden ikili, 2012 yılında nikah masasına oturdu.

Seyahat amaçlı geldiği Türkiye’de Tuğçe Demirbilek’le tanıştıktan sonra kalmaya karar veren Danilo Zanna, sempatikliğiyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri olmuştu.

2012 yılında evlenen ve 2013’te oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına alan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırmış. Birlikte yaşadıkları Etiler’deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler’de ayrı bir eve çıkmış.

DANİLO ŞEF, TUĞÇE DEMİRBİLEK’TEN AYRILIYOR MU?

Henüz boşanma davası açmayan ikili, temmuz ayında birlikte tatil yapmıştı. O günden beri sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşmayan çiftin neden ayrıldığı şimdilik bilinmiyor. Ancak Tuğçe Demirbilek’in üst üste yaptığı “mesaj kaygılı” paylaşımlar, genç kadının kırgınlığını ortaya koyuyor.

Editör: TE Bilisim