Son dönemlerde başta Mührü Süleyman yüzük modelleri olmak üzere kolye ve bilekliklerde de popüler olmaya başladı.

Mühür kavramı İslam toplumunda her daim önemli bir sahiptir. Hz. Süleyman'ın da adı mühürle özdeşleşmiştir. Bu tılsımlı yüzük sayesinde Süleyman Peygamber hayvanlara, cinlere, doğaya ve rüzgâra hükmetmiştir. Yüzüğü taktığı süre boyunca bir daha kimsenin ulaşamayacağı bir hükümdarlığa kavuşmuştur.

Mührü Süleyman Yüzük Sembolünün Anlamı Nedir?
Süleyman Mührü sembolü üzerinde pek az kişi ve sadece melekler tarafından bilinen "İsmi Azam" duası bulunmaktadır. İsmi Azam, Allah'ın isimlerini kullanarak dua etmektir. Bu yüzden Süleyman Mührü yüzük modellerini şerden, kötülükten, cin ve şeytandan koruduğuna inanılmaktadır. Kullanırken de pislikten uzak tutulması ve bu tür mekânlara girerken yüzüğün çıkartılması uygun görülür.

Mührü Süleyman Yüzük Faydaları
·        Mührü Süleyman'ın zaman içerisinde taktığı kişiye rızk, şans ve kısmet kapılarını açtığı söylenmektedir.

·        Kazadan ve beladan korur.

·        Sihir ve cinlerden koruduğuna inanılır.

·        Süleyman Mührü yüzük taşıyan insanların diğer kişiler tarafından saygı ve hürmet göreceği söylenir.

·        Taşıyan kişinin ruhsal gücüne katkı sağladığı bilinir.

·        Üzerinde taşıyan kişiyi büyüye karşı koruma etkisi vardır.

·        Kullanan kişilere zamanla zenginlik getireceğine inanılır.

Mührü Süleyman Yüzük Fiyatı
Tüm yüzük modelleri usta işçiliği ile teker teker tasarlanmaktadır. Bu gibi önemli ve anlamlı semboller ise dikkatle yüzük üzerine işlenmektedir. İşçilik ve ürün gramına göre farklılık gösteren Mührü Süleyman yüzük fiyatı, her bütçeye uygundur. Ayrıca kredi kartına taksit, havalede %5 indirim ve kapıda ödeme imkanı da bulunmaktadır.

50’nin üzerinde farklı model arasından size en uygun olanı seçip sipariş vererek kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.

Mührü Süleyman Yüzük Modelleri
925 ayar gümüşten üretilen Süleyman Mührü yüzük modelleri, doğal taşlı veya sade kesim olarak farklı tarzda üretilmektedir. Ayrıca kazıma ve mineli olan modeller de mevcuttur. Tamamen beğeni ve isteklerinize göre şekillenen bu çeşitlilik içerisinden size en çok hitap edeni seçebilirsiniz.

Anlamı ve tarihi oldukça büyük olan bu tılsımlı sembolü üzerinizde taşımanızda herhangi bir problem olmamasına rağmen, değerine yakışan bir şekilde parmağınıza takmanız gerekmektedir.  Diriliş Takı uzun yıllardır bu özel yüzüğün üretimini ve satışını yapmaktadır. Her bütçeye uygun Süleyman Mührü yüzük modelleri bulabileceğiniz web sitesine https://dirilistaki.com/hz-suleyman-muhru-yuzukler buradan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim