Tarım Kredi Kooperatifi Market’in sahibi kim? Kooperatif Marketi ucuz mu, hangi ürünler satılıyor? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. En çok dikkat çeken ve hakkındaki bilgilerin merak konusu olduğu market ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Başkan Erdoğan'ın Tarım Kredi Kooperatifi market şube sayısını arttıracağını araştırmasının ardından hangi il ve ilçelerde, kaç tane şubesinin olduğu merak edildi. Peki Tarım Kredi Kooperatifi Market’in sahibi kim? Kooperatif Marketi ucuz mu, hangi ürünler satılıyor? İşte tüm detaylar…

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKET’İN SAHİBİ KİM?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. Bünyesinde faaliyette bulunan ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ediyor. Kooperatif Marketin 300. şubesi Bursa'da hizmete açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bir çiftçi kuruluşudur. 17 Bölge Birliği, 1618 kooperatifi, yaklaşık 25 iştiraki ile çiftçimizin hizmetinde olan bir kooperatif yapılanmasıdır.

KOOPERATİF MARKETİ UCUZ MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki evinin yakınında bulunan Tarım Kredi Kooperatifi'nin satış mağazasına gitti. Yaklaşık yarım saat içeride kalan ve kasada nakit ödeme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla ve çalışanlarla sohbet etti. Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da eşlik etti. Başka Erdoğan kooperatife bağlı market sayısının artırılacağını, vatandaşa daha ürün ulaştırılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, alışverişinin ardından, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun" dedi. Takvim.com.tr kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Vatandaşların kesesine uygun bir market olduğunu belirten Erdoğan, "Tabii bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum" diye konuştu.

HANGİ ÜRÜNLER SATILIYOR?

Kuru Bakliyat

Makarna

Baharat

Zeytinyağı

Dökme Çay

Un

Zeytin, Zeytin Ezmesi

Çorba

Fındık

Turşu

Kolonyalar

Şeker

Helva, Tahin ve Pekmez

Sabunlar

Konserve

Kuru meyve

Çekirdek

Bitkisel Yağlar

Ayçiçek Yağı

Nar Ekşisi

Çikolata Krema, Ezme

Bitki Çayı

Domates Salçası

Bal

Peynir

Badem

Sirke

Fıstık

Vücut Losyon ve Kremleri

Ceviz

UHT Süt

Biber Salçası

Aktar Ürünleri

Şampuanlar

Çikolata, Gofret

Türk Kahvesi

Kakao

Reçel

Lokum

Hazır Yiyecekler

Bardak Poşet Çay

Ketçap

Tereyağ

Kabartma Tozu, Vanilin

Acuka, Kahvaltılık Sos

Editör: TE Bilisim