Kin filmi Netflix'e ne zaman gelecek? Kin filmin konusu nedir, oyuncuları kimler? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Kin filmi için geri sayım sona eriyor. İddialı yapım Kin, sadece Netflix üzerinden yayınlanacak. Filmi izlemek isteyen Netflix kullanıcıları aramalarını hızlandırdı. Peki, Kin filmi Netflix'e ne zaman gelecek? Kin filmin konusu nedir, oyuncuları kimler?  İşte Kin filmi ile ilgili merak edilen detaylar...

KİN FİLMİ NETFLİX'E NE ZAMAN GELECEK?

Kin filmi bugün (8 Ekim) Netflix kullanıcılarının erişimine açıldı.

KİN FİLMİN KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Dürüstlük abidesi olarak bilinen Başkomiser Harun terfi için gün saymaktadır. Ancak akılalmaz olaylar onu kin ve nefret dolu bir intikam hikâyesinin içine sürükler.

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

KİN OYUNCU KADROSU

Yılmaz Erdoğan,Ahmet Mümtaz Taylan,Cem Yiğit Üzümoğlu yer alıyor. Filmde ayrıca Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın, Elif Gizem Aykul, Yosi Mizrahi, Enes Külahçı gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim