Hasan Biltekin MasterChef'in son bölümlerinde ekranlarda görünmedi. İzleyiciler Hasan Biltekin ayrıldı mı, neden yok? MasterChef Hasan aslen nereli, ne iş yapar, kimdir? MasterChef Hasan'ın boyu ve yaşı kaç? sorularının yanıtını araştırırken MasterChef Hasan kim öldü, ne oldu gibi araştırmalar da yoğunlaştı. Kız arkadaşıyla ilgili bir nedenden dolayı yarışmadan ayrılan Hasan Biltekin'in neden ayrıldığı belli oldu. Peki, Hasan Biltekin ayrıldı mı, neden yok? MasterChef Hasan aslen nereli, ne iş yapar, kimdir? MasterChef Hasan'ın boyu ve yaşı kaç? İşte bilgiler.

Hasan Biltekin ayrıldı mı, neden yok? 

Yarışmanın son bölümlerinde Hasan Biltekin'in yer almaması üzerine Somer Sivrioğlu bir açıklama yapmıştı. Somer Şef, "Hasan çok özel bir nedenden dolayı ekipten izin aldı. Bugün aramızda olamayacak" demişti.

Sonraki bölümde yeniden ekranda görülen MasterChef Hasan, ayrılığının kız arkadaşı Hülya Hanım'ın babasının vefatı nedeniyle gerçekleştiğini belirterek ekibe teşekkürlerini iletti.

MasterChef Hasan aslen nereli, ne iş yapar, kimdir? MasterChef Hasan'ın boyu ve yaşı kaç?

Aslen Nevşehir'li olan Hasan Biltekin, 27 yaşındadır. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan Hasan, bu senenin iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Liseden bu yana yemek sektörüyle uğraştığını söyleyen Masterchef Hasan, Nevşehir Belediyesporun mutfağında şeflik yapmaktadır.

Bugüne kadar farklı farklı yemek yarışmalarına katılan Hasan'ın madalyaları ve kupaları vardır.

Geçtiğimiz sene Masterchef Türkiye yarışmasına katılan Hasan 3 evet almasına rağmen, annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bu sezon ilk turda piramit tavuk yemeği hazırlayan Hasan, Somer şeften hayır oyu almıştır. Mehmet ve Danilo şefin evet oyu vermesiyle bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Üçlü düellolarda Yiğit ve Oğuzhan ile eşleşmiş ve balık çorbası hazırlamıştır. Şeflerin verdiği kararla rakiplerini geride bırakarak bir üst tura çıkmıştır.

Editör: TE Bilisim