GAİN Açık Mikrofon yarışması başvuru nasıl ve nereden yapılır? Sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. Açık Mikrofon rap yarışması için gerekli detaylar araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin yeni nesil video içerik platformu GAİN'de Açık Mikrofon rap yarışması yapılacağı duyuruldu. Müzikseverler başvurular hakkında gerekli bilgilere sahip olmak isteyerek program hakkında arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Açık Mikrofon yarışması başvuru nasıl ve nereden yapılır? İşte GAİN Açık Mikrofon başvuru ekranı!

AÇIK MİKROFON YARIŞMASI BAŞVURU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Açık Mikrofonu kazanan yetenekli yarışmacı, hem 100 bin TL para ödülü alacak hem de, Aspova'nın prodüktörlüğünde, Tepki'nin yönetmenliğinde, Server Uraz'ın yapımcılığıyla bir single yayınlama hakkına sahip olup kendini bu alanda kanıtlamış olacak. Çıkarılan single tüm dijital platformlar üzerinden yayınlanacak.

Gain Açık Mikrofon Rap müzik yarışmasına katılmak isteyen adaylar, başvuru linklerinden sayfaya erişerek, istedikleri beatleri indirecek ve ortaya çıkardığı şarkısını #GAİNAçıkMikrofon etiketiyle instagram'a yükleyecek. Instagram video linki ile başvuru formunu doldurarak yarışmaya başvurabilir.

GAİN AÇIK MİKROFON BAŞVURU EKRANI!

Editör: TE Bilisim