Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı addaki romanında uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri son günlerin gündem konusu. Nalan'a yakınlığı dikkati çeken Hayri'nin evli mi, eşi var mı, kim gibi konularda detaylı bilgi araştırılıyor. Rıfat Bey'in kalp krizi geçirdiği sırada ilk müdahaleyi yaparak hayatını kurtaran ve Rıfat Bey tarafından Koroğlu ailesinin şoförü olarak senaryoya dahil olan Hayri'nin ailesinin nerede olduğu merak konusu. Peki, Camdaki Kız Hayri kim, kaç yaşında? Camdaki Kız Hayri evli mi, eşi kim? Detaylar yazımızda.

Camdaki Kız Hayri evli mi, eşi kim?

Camdaki Kız dizisinde Hayri evlidir. Eşi ve çocukları köyde yaşamaktadır. Hayri'nin karsının adı Türkan'dır. Türkan karakteri henüz diziye dahil olmadı ve hangi oyuncunun canlandıracağı hakkında da bir bilgi bulunmuyor.

Camdaki Kız Hayri kim, kaç yaşında?

Türk dizi ve sinema oyuncusu Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir.

Aslen Elazığlı olan Cihangir Ceyhan, 1.77 cm boyunda ve 75 kilodadırur.

Babası Elazığlı annesi ise Diyarbakırlı olan Cihangir Ceyhan ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Cihangir Ceyhan, Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almış ve ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmi ile yaşamıştır.

Ardından İnternette yayınlanan; kadrosunda Savaş Satış, Özgür Meriç, Onur Akbay, Bertan Uçar gibi isimlerin yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cio Baba karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca, Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi oyuncuların paylaştığı Çukur adlı dizide Azer karakterinde rol almıştır.

Editör: TE Bilisim