Televizyon kanallarında en çok izlenen dizi, film ve programlar birçok vatandaş tarafından takip ediliyor. Perşembe reyting oranlarında bu hafta hangi yapım zirvede olacak merak konusu. Dünkü reytinglerde Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız, Uzak Şehrin Masalı (Final), (MasterChef Türkiye), Tarım Bizim Geleceğimiz, Müge Anlı gibi yapımlar yarışıyor. Özellikle perşembe dizi reytinglerini öğrenmek isteyenler, 14 Ekim Perşembe reyting sonuçları nasıl? sorusunun yanıtını bekliyor. Bilindiği üzere günümüzde birçok yapımın yayın hayatını reyting sıralaması belirliyor. Buna göre bu hafta perşembe reyting listelerinde kimin birinci olacağı da oldukça önem taşıyor. 14 Ekim Perşembe reyting sonuçları açıklandı? İşte Camdaki Kız, Barbaroslar, Bir Zamanlar Çukurova, Uzak Şehrin Masalı reyting sonuçları (2021) yazımızda!..

14 Ekim Perşembe reyting sonuçları açıklandı? İşte Camdaki Kız, Barbaroslar, Bir Zamanlar Çukurova, Uzak Şehrin Masalı reyting sonuçları (2021)

Perşembe reyting oranlarını merak edenlerin heyecanla beklediği 14 Ekim Perşembe reyting sonuçları sıralamasında bu hafta Camdaki Kız reytingleri zirveye oturdu. 2. sırada Bir Çukurova, 3. sırada ise Barbaroslar: Akdenizi'in Kılıcı yer aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 4., Esra Erol'da ise beşinci sıraya yerleşti.

Geçtiğimiz hafta yani 7 Ekim Perşembe reyting sonuçları sıralamasına baktığımız zaman 1. sırada Camdaki Kız, 2. sırada Bir Zamanlar Çukurova ve 3. sırada ise Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yer almıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 4. olurken, Camdaki Kız özet bölümü ise 5. sırada yer yer almıştı.

Editör: TE Bilisim