Televizyon kanallarında en çok izlenen dizi, film ve programlar birçok vatandaş tarafından takip ediliyor. Cuma reyting oranlarında bu hafta hangi yapım zirvede olacak merak konusu. Dünkü reytinglerde Kim Milyoner Olmak İster, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Esra Erol'da, Aşk Mantık İntikam, Müge Anlı gibi yapımlar yarışıyor. Özellikle perşembe dizi reytinglerini öğrenmek isteyenler, 15 Ekim Cuma reyting sonuçları nasıl? sorusunun yanıtını bekliyor. Bilindiği üzere günümüzde birçok yapımın ekranlarda sürecek yayın hayatını reyting sıralaması belirliyor. Buna göre bu hafta Cuma reyting listesi sıralamasında kimin birinci olacağı da oldukça önem taşıyor. Peki, 15 Ekim Cuma reyting sonuçları nasıl? Kim Milyoner Olmak İster, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam reyting sonuçları 15 Ekim 2021 detayları yazımızda olacak...

15 Ekim Cuma reyting sonuçları nasıl? Kim Milyoner Olmak İster, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam reyting sonuçları 15 Ekim 2021!

Dünkü reyting oranlarını merak edenlerin heyecanla beklediği 15 Ekim Cuma reyting sonuçları sıralamasına baktığımızda AB'de 1. Kırmızı Oda, 2. Yalancı, 3. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, 4. Kıbrıs Zafere Doğru, 5. Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

Total'de ise 1. Arka Sokaklar, 2. Esra Erol'da, 3. Müge Anlı ile Tatlı Sert, 4. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, 5. Arka Sokaklar Özet bölümü oldu.

Geçen Hafta Cuma reyting sonuçları nasıl?

Geçtiğimiz hafta yani 8 Ekim Cuma reyting sonuçları sıralamasına baktığımız zaman 1. sırada Türkiye-Norveç maçı, 2. sırada Aşk Mantık İntikam ve 3. sırada ise Arka Sokaklar yer almıştı. Arka Sokaklar Özet bölümü 4. olurken, Müge Anlı ile Tatlı Sert ise 5. sırada yer yer almıştı.

Editör: TE Bilisim