TRT 1'de cumartesi akşamları yayınlanan reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi oyuncularından Döndü karakterinin gerçek adı ve yaşam öyküsü izleyiciler tarafından merak edildi. Dizinin takipçileri Gönül Dağı Döndü kim, gerçek adı ne sorusuna yanıt bulmaya çalışırken biz de başarılı oyuncunun biyografisine dair kısaca bilgileri yazımızda derledik. Peki, Gönül Dağı Döndü kim, gerçek adı ne? Gönül Dağı Döndü (Feyza Işık) kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Gönül Dağı Döndü kim, gerçek adı ne? Gönül Dağı Döndü (Feyza Işık) kimdir, kaç yaşında?

Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrolünde yer aldığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinde, Düğüncü Muhammer’in karısı ve Veysel'in annesi Döndü karakterini Feyza Işık canlandırmaktadır.

Feyza Işık 17 Aralık 1975 tarihinde Almanya'da dünyaya gelmiştir. 

Işık, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Feyza Işık ilk dizi deneyimini Gurbetçiler dizisi ile yaşamıştır.

Işık, TRT 1’de yayınlanan Filinta dizisinde de yer almıştır. En son Star TV de yayınlanmış olan Benim Tatlı Yalanım isimli projede Enise karakterini canlandırmıştır.

Başarılı oyuncu, Baba Evi, Ruhsar, Delikanlı, Filler ve Çimen, Günah, Lise Defteri, Melek, Ölümsüz Aşk, Haziran Gecesi, Bendeniz Aysel, Ömer Seyfettin, Berberler, Cemile, Taşların Sırrı, Sır Gibi, Bir Bulut Olsam, Anneannem, Fatmagülün Suçu Ne, Kayıp Madalyon, Sudan Bıkmış Balıklar, Ali Ayşeyi Seviyor, Filinta, Gamsız Hayat ve Çoban Yıldızı gibi birçok dizi ve sinema filminde de rol almıştır.

Editör: TE Bilisim