ATV'nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor sorularına da yanıtın verildiği sosyal medya paylaşımıyla yapılan duyurunun ardından İlyas'ın vurulduğu ve Hızır Çakırbeyli'nin hapishaneye girdiği görüntüler gündeme düştü. 200. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide yeni oyuncular ve yeni heyecanlar izleyiciyi bekliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor? Merak edilenler haberde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon ilk bölümü (200. bölüm) 26 Ekim 2021 Salı akşamı her zamanki saatinde izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

-İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? EDHO İlyas ölecek mi?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz, Baran Özçaylan'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Turgay Tanülkü gibi güçlü isimlerin yer aldığı ATV yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm yakında ATV'de! İşte EDHO 200. bölüm fragmanı;

Editör: TE Bilisim