Alp Korkmaz Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? Alp Korkmaz neden ayrıldı? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar dizisinde ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Kanal D'nin uzun soluklu yapımları arasında bulunan Arka Sokaklar cuma akşamı Kanal D'de ekrana geliyor. Dizin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ali uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda patlama sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Alp Korkmaz Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? Alp Korkmaz neden ayrıldı?

ALP KORKMAZ ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Cuma akşamı ekrana gelen yeni bölümde, Ali uyuşturucu satıcılarına düzenlenen baskında gerçekleşen patlama sonucu hayatını kaybetti. Patlamadan ağır yaralı olarak kurtarılan Ali hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi alan Rıza Baba ve ailesi ve tüm ekip büyük üzüntü yaşadı.

ALP KORKMAZ KİMDİR?

Alp Korkmaz 2 Mart 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de tamamlamıştır.

Amerika'da üniversite hayatına başladı. University of South Florida Radyo Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra New York'a oyunculuk eğitimi almaya gitti. New York'un en önemli Broadway müzikal okullarından Neighborhood Playhouse School of Theatre da eğitimini tamamladıktan sonra 2006 yazında Türkiye'ye döndü.

Döneli henüz 1 ay olmasına karşın Türker İnanoğlu tarafından keşfedilen Korkmaz, Erler Filmin yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar adlı dizide Ali karakterini canlandırmaktadır. 2010 yılı Nisan ayının 2. haftasında askerlik nedeniyle diziden geçici bir süreliğine ayrılmıştır. Vatanî görevini (askerlik), 333. Kısa Dönem olarak Nisan 2010'da başlayıp Eylül 2010'da Bingöl'de tamamlamıştır.

Erler Film'ın yapımı olan Arka Sokaklar dizisinde Ali rolünde yer almıştır. Dizide Keskin Nişancı-Komiser rolündedir. İlk sinema filmi 2009 yılında Ertekin Akpınar'ın yönettiği Melekler ve Kumarbazlardır. 2. sinema filmi ise 2012 yapımı Laz Vampir Tirakula, 3. sinema filmi de Peri Masalıdır. 2011 yılında Özgür Ozan ile birlikte "Turkcell" reklamında rol almıştır.

Editör: TE Bilisim