Squid Game yeni sezon olacak mı? Squid Game 2. Sezon (yeni bölüm) ne zaman? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Netflix dijital platformda yayınlanan Squid Game dizisi, yeni sezon yayın tarihi ile gündeme geliyor. Güney Kore yapımı dizinin ilk sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. 9 bölümlük ilk sezonun ardından Squid Game yeni sezon tarihi araştırma konusu oldu. Merak edilenlerin yanıtını dizinin yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-Hyuk verdi. Peki, Squid Game yeni sezon olacak mı? Squid Game 2. Sezon (yeni bölüm) ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

SQUİD GAME YENİ SEZON OLACAK MI?

Squid Game senaristi ve yönetmeni Hwang Dong-Hyuk, dizinin 2.sezon müjdesini verdi. Tarihle ilgili henüz net bir şeyin olmadığını fakat Squid Game'in muhtemel ikinci sezonunun dizide yer alan maskeli grubun gizemli elebaşları Frontman'e odaklanabileceğini belirtti. Dizinin yayınlandığı platformdan ise henüz gelen resmi bir açıklama yok.

SQUİD GAME 2. SEZON (YENİ BÖLÜM) NE ZAMAN?

Tek başına bir diziyi yazmak yönetmek ve yapımcılığını üstlenmenin büyük bir iş olduğunu vurgulayan Dong-hyuk "Aynı şeyi ikinci sezon için yapmayı düşündüğümde şahsen biraz endişeleniyorum. Şu an için kesinleşmiş bir şey yok ancak o kadar çok hevesli insan var ki ciddi ciddi düşünüyorum" diyor.

Squid Game 2. Sezon bölümlerinin geleceği sinyalleri verilse de kesin bir bilgi bulunmuyor.

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul eder. İçeride onları cazip bir ödül ve ölüm riski beklemektedir.

Hayatları boyunca maddi olarak zorlanan dört yüz elli altı kişi, gizemli bir hayatta kalma yarışmasına davet edilir. Bir dizi geleneksel çocuk oyununda yarışan ancak ölümcül dönüşlerle, 45,6 milyar ₩ (38,5 milyon ABD Doları) ödül için rekabet etmek için hayatlarını riske atarlar.

Editör: TE Bilisim