Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosunda kendine yer bulan Doktor Kenan karakteri diziseverler tarafından merak konusu oldu. Diziyi yakından takip eden diziseverler Doktor Kenan hikayesini merak ederek Google ve diğer arama motorlarında arama yapmaya başladı. Ailesini arayan Doktor Kenan merak edildi. Dizinin takipçileri Doktoru araştırmaya başladı. Doktor Kenan'ın yürek burkan hikayesinin detayları haberimizde... Peki, Doktor Kenan kim, kimdir? Doktor Kenan hikayesi ne? Doktor Kenan kimin oğlu, ailesi kim? işte detaylar...

GÖNÜL DAĞI DOKTOR KENAN KİM, KİMDİR? DOKTOR KENAN HİKAYESİ NE? DOKTOR KENAN KİMİN OĞLU, AİLESİ KİM?

Doktor Kenan karakteri Gönül Dağı dizisinin yeni sezonuyla oyuncu kadrosuna dahil oldu. Karakter diziseverler tarafından çok beğenildi. En çok da Doktor Kenan hikayesi merak konusu oldu. 

Doktor Kenan ailesini arayan ve bu uğurda Gedelli'ye dönen bir doktordur. Tayinini ilçedeki hastaneye isteyen ve kasabadaki kayıtları takip ederek gerçek ailesini arayan bir doktordur. 

Doktor Kenan kimdir ve hikayesi nedir sorusunun yanıtını Serkan Kuru'dan alalım...

"Kenan soğukkanlı bir insan, mantığıyla hareket ediyor. Onda asla duygulara yer yok… Fakat Gedelli'nin havasından, suyundan mıdır? Ya da tanıştığı insanların ona karşı olan davranışlarından mıdır? Bilinmez Kenan’ın da kalbi yumuşayacak… Babası da kendisi gibi doktor olan Kenan, ailenin tek çocuğudur, ailesi tarafından büyük bir hassasiyetle büyütülmüştür. Her açıdan donanımlı olan Kenan’ın içinde çocukluğundan beri anlam veremediği bir boşluk ve kaynağını bir türlü bilemediği rüyaları vardır… Birçok kez alanında uzman hekim arkadaşlarıyla bu konuları konuşmuş fakat çözüm bulamamıştır.

Ta ki bir gün babası vefat edip de geride bir sürü gizem bırakana kadar… Babasının her zaman gizemli halleri olmuştur ama Kenan için o son gün, o son an hepsinden farklıdır… Babası bir şey demek istemiş, bir vicdan azabı içerisinde ona bir şeyler anlatmaya çalışmıştır. Kenan o günden sonra araştırmaya başlamış ve doktor olmasının da verdiği imkanlarla babasının anlatmaya çalıştığı gerçeklerle yüzleşmeye başlamıştır. Bu gerçekler onu Gedelli’ye getirecek ve olaylar ilginç bir şekilde gelişecek… Hep birlikte izleyeceğiz… "

Editör: TE Bilisim