Yargı'da İnci’yi kim öldürdü, katili kim? Yargı dizisinin Engin'i Onur Durmaz kimdir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı dizi Yargı'da heyecan dolu bir bölüm dün akşam ekrana geldi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde İnci'nin katili ortaya çıkmıştı. Diziyi kaçıranlar ve tamamını izlemeyenler Yargı'da İnci’yi kim öldürdü, katili kim? Yargı dizisinin Engin'i Onur Durmaz kimdir? sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. İşte merak edilenler...

YARGI'DA İNCİ’Yİ KİM ÖLDÜRDÜ, KATİLİ KİM?

Dizide İnci'nin katili Engin çıktı. Yargı'da bu hafta kardeşini öldüren kişinin en yakını bildiği Engin çıkması Ceylin'i tarifsiz bir acıya boğar. İçinde yükselen öfke dayanılmazdır, Ceylin, Engin'i öldürmeye kararlıdır.

Ilgaz ise, sezgilerinde haklı çıksa da Ceylin'in yıkılmışlığına dayanamaz ve bir karar verir. Hem Ceylin'i sakinleştirmek hem de, Engin'in katil olduğunu ispatlayabilmeleri için sert de olsa onu durdurmanın kendince bir yolunu bulur.

YARGI DİZİSİNİN ENGİN'İ ONUR DURMAZ KİMDİR?

Engin, Ceylin'in en yakın arkadaşıdır. Avukattır. Güçlü ve zengin bir avukat olan babası Yekta'nın itirazlarına rağmen sınıf arkadaşı olan Ceylin'inle birlikte çalışır. Zor zamanlarında hep birbirlerinin yanında oldukları için Ceylin'e güçlü bağlarla bağlıdır. Babası Yekta'yla ise bitmek bilmeyen bir zıtlaşmanın içindedir.

ONUR DURMAZ KİMDİR?

Onur Durmaz 31 yaşındadır. 1990 yılının Haziran ayında dünyaya gelen Onur Durmaz aslen Kocaeli'lidir. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak görevler almıştır. Yönetmen yardımcılığı yaptığı sinema filmleri ise Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu isimli filmlerdir. Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin ise cast direktörlüğünü yapmıştır.

Editör: TE Bilisim