Tarih konulu dizileriyle yeni bir akım başlatan TRT 1 Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle gündemde. Ünlü oyuncu Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in boy göstereceği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi diziseverlerin radarına takıldı. Bu kapsamda Alparslan dizisini çok sayıda kullanıcı Google ve diğer arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki, Alprarslan: Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Alparslan dizisi ne zaman başlayacak, Alprarslan dizisi yayın akışı! Alparslan Büyük Selçuklu hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Detaylar haberimizde…

ALPRARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU NE ZAMAN BAŞLIYOR? ALPARSLAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, ALPRARSLAN DİZİSİ YAYIN AKIŞI! ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Diziseverlerin yakın ilgi gösterdiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 8 Kasım Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. 8 Kasım Pazartesi akşamı ilk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunulacak olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi saat 20:00’de başlayacak.

Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke’nin yer alacağı kadroda Gizem Karaca, Barış Ağcı, Erdinç Gülener, Esila Umut, Korel Cezayirli gibi ünlü isimlerin yer aldığı Alparslan dizisi kadrosu çok beğenildi. İlk bölüm fragmanı TRT 1’in resmi sitesinde yayınlandı.

İlk gösterimi diziseverler tarafından heyecan ve ilgi uyandırırken Barış Arduç’un role ne kadar yakışmış olduğu konuşuldu. Fahriye Evcen’in partneri olacak olan Arduç Sultan Muhammed Alparslan rolünde izleyicinin karşısına çıkacak.

Arduç’un partneri Fahriye Evcen, 1071 yıllarında Selçuklu döneminde yaşayan Akça Hatun'u canlandıracak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan’ın babası Çağrı Bey’i ise Erdinç Gülener canlandıracak.

Editör: TE Bilisim