Güne rekorla başlayan dolar akşam saatlerinde geriledi. Ateşi yavaş yavaş sönse de beklenen seviyelere henüz gerilemeyen Dolar vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda sürekli değişen veriler vatandaşların ilgi odağı oluyor. Özellikle Dolar fiyatlarındaki değişiklik vatandaşları tedirgin ederken ilgi çekmeye devam ediyor. Kullanıcılar sürekli Dolar kaç TL, 1 Dolar ne kadar oldu, altın fiyatları nedir, döviz verileri nedir şeklinde sorulara yanıt arıyor. Peki, Dolar rekor kırdı mı? Dolar düşer mi? 10 bin Dolar kaç lira? Dolar canlı fiyatları! Dolar kuru canlı, Dolar/TL ne kadar? 1 Dolar kaç TL, Dolar TL, Euro TL fiyatları ne? sorularının yanıtı ve en güncel veriler haberimizde…

DOLAR REKOR KIRDI MI? DOLAR DÜŞER Mİ? 10 BİN DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR CANLI FİYATLARI! DOLAR KURU CANLI, DOLAR/TL NE KADAR? 1 DOLAR KAÇ TL, DOLAR TL, EURO TL FİYATLARI!

Dolar fiyatları şuan ki en güncel veriler göre 9,59 TL'den işlem görüyor.

Euro ise 11,15 TL'den işlem görüyor.

Altının güncel fiyatı ise gramı 557 lira olarak geçiyor. 

Dolar gündüz piyasaların açılmasıyla kırdığı rekorun ardından yeni bir rekor yapmadı. Piyasaların yeniden işlem göreceği saate kadar da Dolar fiyatlarında artış beklenmiyor. 

Güncel verilere göre şuan 1 Dolar 9.59 TL.

10 bin Dolar ise 95 bin 886 TL.

Editör: TE Bilisim