Dune 2 ne zaman çıkacak? Dune: Çöl Gezegeni vizyon tarihi ne zaman? Soruları sinemaseverler tarafından merak konusu oldu. Geçen hafta gösterime giren Dune'un devam filmi resmi olarak açıklandı. Dune: Çöl Gezegeni filmi dünya çapında şimdiden 200 milyon dolardan fazla kazandı. Peki, Dune 2 ne zaman çıkacak? Dune: Çöl Gezegeni vizyon tarihi ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

DUNE 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Daha gösterime girmeden, önceden planlanan devam filmlerinin akıbeti tartışma konusu olan Dune'un geleceği, vizyonda ilk hafta sonunda yakaladığı kalburüstü gişe performansı sonrası belli oldu.

DUNE: ÇÖL GEZEGENİ VİZYON TARİHİ NE ZAMAN?

Filmin ana yapımcısı Legendary Entertainment, yaptığı açıklamayla Dune serüveninin devam edeceğini duyurdu, şu an için Dune: Part Two adıyla anılan filmin 20 Ekim 2023 tarihinde gösterime gireceği de sinemaseverlerle paylaşıldı.

Warner Bros.'un 2021 takviminde yer alan yapımları sinemalarla aynı anda HBO Max'te yayınlayacağını açıklamasının ardından stüdyo ile Dune'un yönetmeni Denis Villeneuve'ün arası açılmış, yönetmen bu kararın akabinde kaleme aldığı açık mektupta, devam filminin onay alması için gişeden olumlu sonuçlara muhtaç konumdaki Dune serisinin alınan bu kararla "öldürülmüş" olabileceğini söylemişti.

Serinin başlangıcını yapan Dune, dünya genelinde şu ana kadar $223,2 milyon hasılata erişti.

Editör: TE Bilisim